کاشت ابرو یا بازسازی ابرو پرکردن یا بهبود شکل ابروها از طریق برداشت فولیکول های قسمت دیگری از موهای بدن شما (معمولا پشت سر) می باشد. برای اشخاصی که به خاطر وضعیت بدنی یا اصلاح بیش از حد ابرو ندارند یا ابروهای نازک دارند، کاشت ابرو به عنوان یه راه حل دایمی می تواند ظاهری طبیعی ایجاد کند.
کاشت ابرو با هر دو روش FUE یا FUG/strip انجام می شود. در هر دو این روش ها، مسئله مهم محل های گیرنده موهاست که جهت و زاویه رشد را تعیین می کند، و همچنین ایجاد ظاهر طبیعی هم حائز اهمیت است. کاشت ابرو چگونه است؟ ما در این مقاله قصد داریم مراحل کاشت ابرو، مزایا و معایب، مراقبت ها، هزینه ها و نتایج آن را به طور کامل شرح دهیم.
از آنجایی که پزشک متخصص و تیم کاشت باید علاوه بر مهارت های فنی کاشت، مهارت های هنری هم داشته باشند، یافتن پزشک و تیم با تجربه برای این جراحی بسیار مهم است. تیم پزشکی می بایست با آناتومی صورت آشنا باشند و ترجیحا از الگوهای ثابت برای کاشت استفاده نکنند.
به دنبال تیم پزشکی ای باشید که از روش های مختلف برای کاشت ابرو استفاده می کنند و تنها یک مدل را پیشنهاد نمی دهند.
آشنایی با روشهای کاشت ابروی طبیعی
ریزش ابرو یکی از مشکلات شایعی است که پیر و جوان یا مرد و زن نمیشناسد و با درگیر کردن تمام افراد بر زیبایی چهرهی آنها تاثیر میگذارد. به همین دلیل استفاده از روشهای مختلف برای ترمیم ابرو مانند تتو، هاشور و کاشت ابرو در مرکز کاشت ابرو طبیعی در اصفهان با استقبال زیادی مواجه میشود. اما خیلی از افراد به دنبال روشهایی هستند که ظاهر طبیعیتری داشته باشد و ابرو را خوش فرمتر کند؛ به همین دلیل از روش کاشت ابرو استفاده میکنند. در این مطلب قصد داریم شما را با این روش آشنا کنیم و مزایا و معایب آن را بیان کنیم.
کاشت ابرو چگونه صورت میگیرد؟
کاشت ابرو( Eyebrow transplantation) یکی از روشهای طبیعی زیبایی ابرو است که در آن همانند روشهای کاشت مو از اطراف سر یا کنارههای گوش، مو برداشته میشود و در قسمت ابرو کاشته میشود. خیلی از افراد نگران این هستند که روش کاشت ابرو موقتی باشد و بعد از مدت زمانی مشخص لازم باشد آن را تکرار کنند، به همین دلیل سوال پر تکرار مراجعین این است که آیا کاشت ابرو دائمی است؟ یا ماندگاری کاشت ابرو چقدر است؟
در جواب این افراد با اطمینان میتوانیم ادعا کنیم که کاشت ابرو بعد از یک سال یا حتی چندین سال دوام دارد و یک روش دائمی است. چون ارگانهای تولید کنندهی مواد مورد نیاز برای رشد مو با کاشت گرافت به محل ابرو انتقال داده میشود و این موها به طور طبیعی رشد میکنند. پس لازم است اصلاح یا کوتاه کردن ابروها به طور منظم و مانند ابروهای طبیعی انجام شود. درصورتیکه مایل هستید با نتیجهی عمل آشنا شوید، میتوانید عکسهای کاشت ابرو را مشاهده کنید.
کاشت ابرو در چه مواردی انجام میشود؟
کم پشتی یا ریختن ابروها به دلایلی مختلفی ایجاد میشود. افزایش سن، ابتلا به بیماریها و اختلالاتی نظیر تیروئید، سرطان، بیماریهای سیستم ایمنی و حتی اصلاح نادرست ابرو موجب از بین رفتن فولیکولهای مو میشود، همچنین عفونت و سوختگی باعث کم پشتی ابرو میشود که استفاده از روش کاشت ابرو میتواند زیبایی را به ابروها برگرداند.
البته دقت داشته باشید که کاشت ابرو برای مردان و زنان قابل انجام است و آقایانی هم که قصد داشته باشند کاشت ابرو نچرال داشته باشند، میتوانند از این روش استفاده کنند. در عکس زیر نتیجهی کاشت ابرو قبل و بعد از انجام را میتوانید مشاهده کنید.
آیا روش کاشت ابروی مردان با زنان متفاوت است؟
مراحل کاشت ابرو برای مردان و زنان یکسان است، اما تکنیکی که برای ابرو کاشتن استفاده میشود، با توجه به شرایط بیماران ممکن است با هم تفاوت داشته باشد. یکی از تفاوتهای بارزی که بین کاشت ابروی زنانه و مردانه وجود دارد، تفاوت نوع موی ابرو است. موی مردان ضخیمتر است و این ضخامت در تمام قسمتها یکسان است، در حالیکه موهای ابروی خانمها برجسته و پر نیست و ضخامت موها کم است. این موارد باعث میشود تکنیکی که برای کاشت ابرو مردان استفاده میشود با تکنیکی که برای کاشت ابروی زنان استفاده میشود با هم تفاوت داشته باشد.
کاشت ابرو برای چه کسانی مناسب است؟
کاشت ابرو میتواند برای تمامی افرادی که تمایل دارند تا ابروهایی پرپشت و خوش حالت داشته باشند مناسب میباشد، به صورت کلی میتوان گفت که ابرو کاشتن طبیعی برای افراد زیر مناسب است:
- کسانی که به صورت مادرزادی از ابروی نازک و کم پشت برخوردارند.
- افرادی که بنا به دلایل مختلف مانند بیماری ابروهای آنها ریخته است.
- برخی از افراد ابروهایی کم حالت یا نامتقارن دارند که میتوانند این عمل را انجام بدهند.
- خانمهایی که ابروهای خود را تاتو و یا هاشور زدهاند و از ظاهر و حالت غیرطبیعی آن راضی نیستند.
- افرادی که به دلیل شکستگی و یا سوختگی ابروهای خود را از دست دادهاند کاندید مناسبی هستند.
- ۰۱/۱۲/۰۳