دانشگاه ایرانی

کنکور و تجربیات تحصیلی

دانشگاه ایرانی

کنکور و تجربیات تحصیلی

  • ۰
  • ۰

همه می دانیم که تمامی متقاضیانی که در آزمون های بزرگی همچون کنکور سراسری یا کنکور ارشد، رتبه مجاز را به دست می آورند می تواند انتخاب رشته کنند. در گذشته برای انجام انتخاب رشته لازم بود که داوطلبان نام رشته ها را به صورت دستی در فرم مربوطه وارد کنند و آن را به ثبت برسانند.

اما در چند سال اخیر به دلیل تغییر سیستم سازمان سنجش و هوشمند شدن آن، تنها وارد کردن کد رشته های تحصیلی سازمان سنجش کافی است و فرد به راحتی از این طریق می توانند الویت بندی نمایند. به نحوی که وقتی شما به صفحه انتخاب رشته وارد می شوید، با دو ستون روبرو خواهید شد. یکی از ستون ها مربوط به ترتیب اولویت و دیگری کد رشته محل است.

نکته قابل توجه در این باره آن است که پس از درج هر کد، امکان دیدن عنوان رشته و نام دانشگاه پذیرنده اعم از روزانه، شبانه، پیام نور، غیر انتفاعی و خودگردان وجود دارد. در ادامه به تفکیک مقاطع خواهیم دید که چگونه کد رشته تحصیلی خود را پیدا کنیم؟

کد رشته  تحصیلی در دوره  کارشناسی را اینجا بخوانید.

 

نحوه وارد کردن کد رشته های تحصیلی کارشناسی و کاردانی سازمان سنجش

داوطلبانی که در کنکور سراسری موفق به کسب نمره مجاز شده اند، می توانند 150 رشته را در فرم انتخاب رشته خود وارد نمایند.

حال ممکن است بپرسید چگونه کد رشته تحصیلی خود را پیدا کنیم؟ متقاضیان گرامی می بایست قبل از مراجعه به سایت سازمان سنجش، ابتدا دفترچه راهنمای ثبت نام را با دقت مطالعه نموده و از میان جداول کد رشته محل ها که معمولا در فصل دوم دفترچه گنجانده می شوند، رشته ها و دانشگاه های مورد نظر خود را انتخاب نمایند.

توجه داشته باشید که دیگر نیازی نیست نام رشته مربوطه را در سیستم وارد کنید، و تنها با درج کد رشته محل کارشناسی یا کاردانی که به صورت عددی می باشد، اولویت بندی قابل انجام خواهد بود. پس از اینکه کد را وارد کردید، عنوان رشته، دوره و نام دانشگاه به صورت اتوماتیک برایتان نمایش داده می شود.

 pasokhbama.com در کنکور کارشناسی ارشد داوطلب تنها می تواند در یک مجموعه امتحانی اصلی و یک مجموعه امتحانی شناور شرکت کند که  هنگام ثبت نام این آزمون، کد رشته های امتحانی کارشناسی ارشد ۱۴۰۲ در دفترچه راهنمای ثبت نام که سازمان سنجش منتشر می کند قرار داده شده است.

در صورتی که داوطلب از کد رشته امتحانی خود آگاه نباشد، در وهله ی اول ثبت نام ایشان در سایت سنجش قطعی نشده و در ادامه کارت ورود به جلسه نیز برای ایشان صادر نمی گردد. در نهایت این داوطلب امکان انتخاب رشته و اجازه ورود به دانشگاه را ندارد.

ضروری است که پیش از ثبت نام، داوطلب با مطالعه دفترچه از کد رشته های امتحانی کارشناسی ارشد 1402 آگاهی پیدا کرده که در مقاله زیر لینک دانلود دفترچه راهنمای ثبت نام، کد رشته های امتحانی و همچنین نکات هنگام ثبت نام و انتخاب رشته قرار داده شده است.

 

کد رشته های امتحانی کارشناسی ارشد ۱۴۰۲

  هر ساله دانشگاه های زیر نظر وزارت علوم در رشته های کارشناسی ارشد دانشجو می پذیرند. پذیرش در مقطع کارشناسی ارشد به صورت با کنکور و بدون کنکور انجام می شود. برای شرکت در کنکور کارشناسی ارشد داوطلبان باید در زمان ثبت نام کنکور کارشناسی ارشد دفترچه راهنمای ثبت نام را دانلود کرده و مندرجات دفترچه را به دقت مطالعه نمایند.

 

سازمان سنجش آموزش کشور مجری برگزاری کنکور کارشناسی ارشد بوده و دفترچه ثبت نام کارشناسی ارشد و اطلاعیه های مربوط به این آزمون را در سایت این سازمان به آدرس اینترنتی sanjesh.org منتشر کرده و همچنین تمامی مراحل ثبت نام، دریافت کارت ورود به جلسه و اعلام نتایج آزمون کارشناسی ارشد در همین سایت انجام می گردد.

همانطور که در تصویر فوق مشخص است ، اگر بر روی ذره بین کلیک کنید به صفحه ای هدایت خواهید شد که در آنجا می توانید با جستجو کردن نام دانشگاه و نام رشته تان ، کد رشته را پیدا کنید. (برای مثال دانشگاه تهران – روانشناسی)

علاوه بر کد رشته تحصیلی در مقطع کارشناسی ، به کد موسسه محل اخذ مدرک کارشناسی نیز احتیاج دارید که برای پیدا کردن آن هم باید از ذره بینی که در مقابل آن قرار داده شده است ، استفاده کنید و با جستجو کردن نام دانشگاه ، کد مربوط به آن را پیدا نمایید.

 

لیست کد رشته تحصیلی دوره کارشناسی

برای دسترسی آسان به کد رشته های تحصیلی ، با دانلود دفترچه زیر می توانید از کد رشته خود مطلع شوید. کد رشته ها به ترتیب حروف الفبا قرار داده شده و مطابق با اطلاعات سایت سازمان سنجش است.

دانلود کد رشته تحصیلی در مقطع کارشناسی

کد رشته تحصیلی دوره کارشناسی برای ثبت نام کنکور کارشناسی ارشد 

 

(برای دانلود PDF ، بر روی لینک کلیک کنید)

 

 

کد رشته های تحصیلی مقطع کارشناسی ارشد

داوطلبان پس از ثبت نام آزمون کارشناسی ارشد و حضور در آزمون ، بر اساس کارنامه ای که برای آن ها صادر می شود مجاز خواهند بود که انتخاب رشته را انجام دهند.

انتخاب رشته آزمون کارشناسی ارشد سراسری در سایت سازمان سنجش انجام می گیرد و داوطلب باید لیست رشته محل های مورد علاقه خود را از داخل دفترجه راهنما پیدا کرده و آن ها در سایت sajesh.org ثبت نمایند.

  • ۰۱/۰۹/۱۶
  • لیدا رسا

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی